Lättläst

På Haganäs kan man bo och om man vill kan man också arbeta hos oss i vår dagliga verksamhet. Vi tycker det är viktigt att man inte är ensam och vi gör därför mycket roliga saker tillsammans. Vi åker på resor, har fester och de som vill kan träffas varje vecka på vår musikteater där vi sjunger och spelar ihop. Vi vill att alla som arbetar och bor hos oss ska ha det så bra det bara går. För att man ska ha det hjälper vi till med det man behöver, till exempel att laga mat ihop eller att vi följer med på en aktivitet.

Boende

På Haganäs kan man ha en egen lägenhet. På kvällarna efter jobbet brukar vi äta tillsammans. Ibland åker vi och simmar eller något annat som är kul. På helgen är vi ibland på bio. Om du vill bo inne i samhället kan du bo på Ugglebo eller Uven. På Borgbo bor man vid en vacker sjö.

Daglig verksamhet

Hos oss kan du också arbeta om du vill. Vi har nämligen en daglig verksamhet där man bland annat kan arbeta med betong, matlagning och i trädgården.

Kulturliv

Många som bor eller arbetar på Haganäs deltar i musikteatern, det är en del av arbetet. Vi kallar det för konst och kultur på arbetstid!


Kontakt

Vill du veta mer om oss eller är intresserad av att bo/arbeta här? Ring till vårt kontor och berätta det, så hjälper de dig att få prata med rätt person! 

Telefonnumret dit är: 08 551 521 77