Om oss

Vi arbetar med människor som är i behov av stöd, omsorg och gemenskap.

Haganäs startades 1989 som ett gruppboende för unga vuxna med olika psykiska funktionsnedsättningar (så hette det på den tiden). Under de drygt trettio år som gått har verksamheten vuxit enormt. Inte minst har det tillkommit nya enheter såsom Ugglebo, Borgbo och Borgs gård, utan även på ursprungsplatsen finns nu en stor daglig verksamhet, samlingssal, ett flertal boendehus, mm. Vi ser fram emot att under 2021 få inviga vårt nya boende, vilket ska vara anpassat för mer vårdkrävande samt äldre människor.
Vi är en stor hjärtlig verksamhet med underbara människor som rår om varandra och det ska vi fortsätta att vara i minst 30 år till!

Vår målgrupp är personer som omfattas av LSS lagens 1§ p. 1-3 och som har rätt till gruppbostad, servicebostad och/eller daglig verksamhet enligt 9§ p. 9 och 10 LSS. Vi samarbetar även med arbetsförmedlingens rehabilitering.

Vi vet att många som hittar hit är intresserade av att veta mer om våra betongprodukter som tillverkas i en av våra dagliga verksamheter. Här läser ni mer om dem: TaForm